Ko smo mi?

Mi smo grupa programera koja se odlučila da napravi najnapredniju platformu za gledanje televizije na svetu!

Neograničene mogućnosti!

Iskustvo

Na projektu je radio tim programera i menadžera sa dugogodišnjim iskustvom iz sveta IPTV tehnologija i OTT platformi.

Mogućnosti

Neograničene mogućnosti te čekaju. Pridruži se najbrže rastućoj platformi za gledanje televizije i oseti razliku!

Kvalitet

Tehnološki najnapredniji softver na tržištu. Ogroman broj funkcionalnosti integrisan u jednu čarobnu celinu.

Digital Planet Player - Više od televizije!

Cilj nam je bio da našim ljudima u inostranstvu najjednostavnije i najkvalitetnije pružimo uslugu gledanja televizije iz svoje domovine.

Isprobajte naše servise besplatno i podržite našu ideju da modernizujemo svet televizije.

Klikom na dugme u nastavku isprobajte našu najmoderniju IPTV platformu besplatno, bez dokumenata i obaveza!

Zašto Digital Planet?

MODERNO

Moderan i jednostavan dizajn u kom će se snaći svaki korisnik. Vrlo lako ćete se navići na korišćenje Digital Planet aplikacije!

NEVIĐENO

Nikada do sada viđene mogućnosti! Pretraga kanala sa interneta, ubaci svoju kameru, RSS vesti i još mnogo toga!

LEGALNO

Zaobiđite pirateriju! Zašto rizikovati kazne i gubitak papira? Naše usluge ćete naći čak i po povoljnijim uslovima!

SIGURNO

Napredne metode čuvanja korisničkih podataka. Osećajte se sigurno i bez brige dok koristite naše usluge!

Više o nama...

Godinama se naš tim nalazi u samom vrhu kada su u pitanju rad i razvoj IPTV/OTT platformi.
Kao dosadašnji najveći uspeh, izdvajamo razvoj i plasiranje platforme pod nazivom “NetTV Plus“.
Pomenuta platforma je za kratko vreme na tržištu doživela ogromnu ekspanziju, te nam je dala vetar u ledja, ali i ogromno stečeno iskustvo za dalji razvoj projekata.

Poslednjih godina, fokus nam je bio na istraživanju tržišta, analiziranju nekoliko najuspešnijih IPTV/OTT rešenja i razvoju jedinstvene platforme u kojoj je integrisano sve ono za šta smo sigurni da će podići nivo gledanja televizije.

Pored Digital Planet aplikacije, namenjene korisnicima iz bivše Jugoslavije, predstavljamo još 23 nacionalne IPTV/OTT platforme, za veliki broj nacija iz celog sveta.

Digital Planet i Adria Telekom su brend WNET Media grupe

Kompanija WNET Media GmbH je vlasnik brenda Adria Telekom. 
Osnovana 2006. godine u Beču, kompanija je prvenstveno bila generalni distributer NetTV Plus usluge na teritoriji Austrije, Francuske i Italije.

Od 2020. godine, 

FAQ - Često postavljana pitanja

U našoj ponudi ćete naći preko 200 domaćih TV kanala, uključujući PRVA TV, B92, PINK paket kanala kao i mnoge druge. 
U svakom trenutku možete, na sopstvenu odgovornost, pretražiti širok asortiman TV kanala sa interneta, ili se obratiti nekom od naših agenata koji će Vam pomoći pri dodavanju novih ili pretplati na strane TV servise.

Svi kanali koji se nalaze u našoj ponudi su legalni. Za kanale koje korisnici sami ubacuju kroz opciju Internet TV kanala, ne snosimo odgovornost. 

Za promo period potrebno je da napravite besplatan nalog i verifikujete svoj broj telefona. Nakon verifikacije, automatski vam se nalog aktivira i možete ga iskoristiti da se ulogujete u našu aplikaciju.


Planet Digital aplikacija je napravljena za sve uređaje, Samsung Smart TV, LG Smart TV, Android TV, Amazon Fire, Android mobile, iOS, AppleTV…

Ukoliko Vaš televizor ne poseduje mogućnost kačenja na internet, od nas ćete dobiti Set Top Box uređaj poslednje generacije sa 4K ULTRA HD formatom slike te ćete automatski od običnog dobiti Smart TV u svom domu.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć pri instalaciji ili niste sigurni koji uredjaj posedujete, molimo Vas da pozovete naš call-center kako biste dobili pomoć.

Naša ideja da uprostimo korišćenje televizije do maksimuma krunisana je glasovnom pretragom TV kanala. Prilikom gledanja televizije putem našeg STB (set-top-box) uredjaja, u interfejsu, odmah pored dugmeta za pauzu i vraćanje unazad, stoji ikonica lupice koju nakon što pritisnete, sačekate nekoliko trenutaka i jasno kažete naziv TV kanala (npr. PINK).

Ukoliko prvi put koristite ovu uslugu, iskočiće Vam prozorčić kojim odobravate uredjaju da prima glasovne komande. Klikom na Allow (Prihvati), zatvoriće se i postaje funkcionalno.