BUDUĆNOST

TELEVIZIJE

Veliki broj kanala

Preko 250 ekskluzivnih legalnih TV kanala za svačiji ukus.

Internet TV kanali

Pretraži preko 30.000 TV kanala sa interneta.

Catch-up do 28 dana

Ne propusti više ništa uz vraćanje unazad i do 14 dana.

M3U8 Liste

Uvrsti m3u8 liste sa interneta direktno u naš player.

Ekskluzivni kanali sa naših prostora po najpovoljnijim cenama na tržištu.

Isprobajte naše usluge besplatno bez obaveza.

Pretraživač kanala sa interneta sa preko 30 hiljada TV kanala iz svih krajeva sveta.

Najmoderniji STB uređaj 4K rezolucije sa mogućnošću glasovnih komandi.

Još mnogo toga, samo kod nas…

Šta je Internet TV?

Pretraga kanala sa Interneta pod raznim kriterijumima je jedan od ključnih elemenata naše aplikacije koji do sada nije viđen na tržištu.

Preko 30 hiljada TV kanala možete pretražiti po nazivu, žanru ili državi iz koje potiče. 

Pretraga kanala na internetu je patentirala Planet Digital i samim tim garantuje da je ova usluga moguća samo na portalu Planet Digital kao i Planet Digital, za korisnike iz EU.

Napomena: Korisnik snosi odgovornost za sve dodate TV kanale sa interneta. Planet Digital ne snosi nikakvu odgovornost bilo ona pravna ili ne. Više o tome pročitajte na politika poslovanja.

Ubacite već postojeće m3u8 liste kanala direktno u našu aplikaciju!

Veliki broj korisnika već poseduje svoje omiljene liste kanala. Zašto biste bili ograničeni samo sadržajem liste kada imate mogućnost gledanja bilo kog kanala na svetu?

Ubacite i upravljajte svojim listama direktno iz našeg player-a i gledajte na bilo kom uređaju samo uz Planet Digital aplikaciju! 

Ubaci svoje kamere!

Poveži svoje kamere i ubaci ih u listu kanala. Gledaj omiljene kanale, a u svakom trenutku ćeš imati pristup i video nadzoru svog dvorišta, kuće, stana…

Zaboravite na konfuzne aplikacije i nemogućnost snalaženja prilikom gledanja svojih kamera. Planet Digital Vam nudi jednostavno i lako rešenje. Premotavajte, ubrzavajte ili gledajte uživo, izbor je Vaš!

Za ubacivanje kamera u listu kanala, kontaktirajte nas kako bismo Vam najsigurnije obezbedili pristup kamerama.

Postanite naš saradnik ili legalizujte svoju platformu!

U potrazi smo za saradnicima koji će zajedno sa nama učestvovati i podeliti viziju o modernom telekomu. Ukoliko ste ambiciozni i željni napretka, kontaktirajte nas i dobićete više informacija. Iskustvo nije neophodno.

Ukoliko ste vlasnik već postojeće IPTV platforme nudimo vam jedinstvenu priliku, a to je legalizacija svog sistema! Kontaktirajte nas za više informacija!