Dobrodošli u svet televizije

Zašto Digital Planet?

Najpametnija TV aplikacija na Svetu

Digital Planet tim programera su nakon 5 godina istraživanja tržišta, dizajniranja i kreiranja najmodernijih funkcionalnosti, konačno napravili najnapredniju IPTV/OTT aplikaciju.

Tehnološki savršen proizvod
koji će se uskoro naći u svakom domu!

Gledaj na svim uređajima

Naša aplikacija dostupna je na svim uređajima.
Za detaljnu listu aplikacija i za pomoć pri instalaciji kliknite na dugme u nastavku.

Internet TV

Po prvi put do sada na tržištu, donosimo vam Internet pretragu TV kanala! 
Dodavanje TV kanala po nazivu, žanru, državi iz koje potiče, ubacivanje m3u8 lista direktno u naš player i još mnogo toga! 

Gaming konzola

Pored televizije naši STB uređaji poslednje generacije podržavaju i najzahtevnije igrice. Izaberite neke od hiljade aktuelnih igara i programa sa oficijalnog store-a i uživajte!

google-playstore-e1559675475900
Box 2

RSS Vesti

Po prvi put gledajte omiljene TV kanale i čitajte novine u isto vreme. Ogroman broj domaćih i internacionalnih novina iz minuta u minut se izlistavaju. Budite uvek u toku, samo uz Planet Digital aplikaciju!

I još mnogo drugih portala povezano je sa našom aplikacijom i iz dana u dan donose najnovije vesti iz domovine i sveta!

Kamere

Ubacite svoje kamere u listu kanala i u svakom trenutku budite u toku sa dešavanjima u Vašoj okolini. Obratite se našem timu programera kako bi Vam detaljnije objasnili proces ubacivanja kamera u ponudu.

Glasovne komande

Revolucionarno rešenje u svetu televizije! Prozovite naziv kanala na TV-u i automatski prebacujte sa omiljenih TV kanala. Modernizujte svoj dom i oduševite svakoga ko u njega uđe.

Smart Home

Uskoro u ponudi! Upravljajte svim uređajima u domaćinstvu uz Planet Digital Telekom paket usluga. Glasovnim komandama upravljajte televizorom, rasvetom i ostalom tehnikom u domaćinstvu.  

I još puno toga...